22 novembre 2010

COURS DE CUISINE JAPONAISE

COURS DE CUISINE JAPONAISE
DU KYOTO CULTURE CIRCLE

日本文化のひとつである食文化に興味がありませんか?料理を作りながら、コミュ二ケーションしましょう!日本料理に興味がある方、国際文化交流してみたい方、だれでも大歓迎!ぜひ、一度参加してください。

Would you like to cook Japanese Food? Let’s try to cook Japanese Food while enjoying talking. Anyone who is interested in Japanese food, who likes doing Cultural Exchanges, Welcome to join us!

メニュー (Menu):
1. 白みそ雑煮 (Shiro Miso Zoni)
2. 錦卵 (Steamed Layered Egg Squares)
3. 紅白なます (Red & White Vinegared Salad)
4. ごまめ (Dried Anchovies In Sweet Soy Sauce)
5. さわらの柚庵焼き (Yuan-grilled Spanish Mackerel)
6. 栗きんとん (Chestnut Confection)


日時・Date: 12/11 (Sat.) 11:00 ~ 14:00
場所・Place:ウィングス京都 2階 調理コーナー 
“WINGS KYOTO” 2F Kitchen
 (阪急烏丸駅・地下鉄四条駅/烏丸御池駅 各駅より徒歩5分) 
(5 minutes from HanKyu Karasuma Station or Subway Shijo Station or
Subway Karasuma Oike Station by walk)
 ※ 駐車場はありません。(No Parking)

参加費・Fee; ¥1000 (外国人・Foreigner)
¥2500  (日本人・Japanese)
¥2000  (おもてなし講座入会者)

日本の方もぜひ、参加してくださいね!
申し込み・Application:
Fax: 075-213-4325 ( NPO Kyoto Culture Circle )
Email: k-culture-c@hotmail.co.jp
お名前と電話番号を教えて下さい。
(Please inform us of your name, nationality and your telephone number.)
エプロンのお持ちの方は当日エプロンをお持ちください
(Please bring an apron if you have.) 
NPO Kyoto Culture Circle

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire