17 avril 2010

COURS DE CUISINE JAPONAISE

COURS DE CUISINE JAPONAISE DU KYOTO CULTURE CIRCLE
京都カルチャーサークルの料理教室
Kyoto culture circle's cooking class

日本文化のひとつである食文化に興味がありませんか?
料理を作りながら、コミュ二ケーションしましょう!
日本料理に興味がある方、国際文化交流してみたい方、だれでも大歓迎!
ぜひ、一度参加してください。
Would you like to cook Japanese Food?
 Let’s try to cook Japanese Food while enjoying talking.
Anyone who is interested in Japanese food,
who likes doing Cultural Exchanges,
Welcome to join us!

メニューMunu
1.たけのこご飯(Steamed rice with bamboo shoots)
2.若竹のお吸い物(Clear soup with bamboo shoot)
3.串揚げ(Japanese style deep fried kabob)
4.菜の花のしらあえ(Rape blossoms with tofu dressing)
5.桜餅(Sakura-mochi rice cakes)

日時・Date: 4/29 (Thurs./Holiday) 11:00 ~ 14:00


場所・Place:ウィングス京都 2階 調理コーナー 
“WINGS KYOTO” 2F Kitchen
(阪急烏丸駅・地下鉄四条駅/烏丸御池駅 各駅より徒歩5分) 
(5 minutes from HanKyu Karasuma Station or Subway Shijo Station
or Subway Karasuma Oike Station by walk)
駐車場はありません。(No Parking)

参加費・Fee ; ¥1,000 (外国人・Foreigner)\2,000 (日本人・Japanese)
定員・Capacity : 30 persons
日本の方もぜひ参加してくださいね!!

申し込み・Application; 
Tel: 090-2019-6564 (KCC)
Email: k-culture-c@hotmail.co.jp (NPO Kyoto Culture Circle)
*お名前、国籍と電話番号を教えて下さい。
(Please inform us of your name, nationality and your telephone number.)

* エプロンを持ってきてください。(Please bring an apron.) 
NPO Kyoto Culture Circle

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire